BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Usagi Sailor Moon - Pen Handwriting

Thursday, December 22, 2011

lagi..

ehem2, :)

video
SEPERTI BIASA,KALAU NK DENGAR SAYE MAIN KEYBOARD NI, PAUSE KN LAGU KT BWH SEKALI TU.. OWRITE :)

Monday, December 19, 2011

saya belajar keyboard melalui youtube jer :)

hemm, saje nk kongsi citer kn, ramai tnyer ~~> MANA MIRA BELAJAR KEYBOARD? PERGI KELAS KE? >_<

ME~~> no lah!, x pergi kelas papa2 pon,, blajar sendiri jer, bukk youtube,hehehe :)
then mereka pon tnyer cmne blaja melalui youtube, ok! cara mira blajar melalui youtube camni, mira just dgr dulu lagu2 yg mira suka .. tgok cara org2 handal bermain, then,! mira pon try dulu dgn lagu ~> hepy bufday,twinkle2, hahaha, BERJAYA! so, bermula lah mira try lagu2 yg susa sikit,hahaa, sikit je, xbnyk,... :O
ehem2, ok ni lagu ~~~>love you like love song.. try2 jer yerr, saye x handal pon k
SEPERTI BIASA KALAU NK DENGAR, STOP KN LAGU KT BWAH SEKALI OK ;)
video

Thursday, December 15, 2011

video

em,kalau nk dengr vid ni, korang stop dulu lgu blog aku ni , ade kt bwh skali k :D
oke, ni cume suke2 jer tau ;) peace

Sunday, November 27, 2011

single :(

humm, 23.11.2011 tarikh paling aku x leh lupe, humm, time ni besday dye, n aku break dgn dia, knapa? sbb dye curang n tipu ak bulat2, aku x penah kena tipu mcm ni, laki jenis apa dye ni, teruk sgt, dye ade awek yg da couple sejak last year . wahhh, aku yg couple 2 tahun ni baru tahu ,.. :(
ak mngis mcm org gila n tekejut sgt2222222222222........
akhirnyer dye ngaku n dye ckp xde niat nk wat aku cmtu.
hey, kalo kaw syg aku, ko x curang,kalo kaw cinta aku,kaw x kn sangup nk tipu, hum, xpe, i know who i am, sampe aty awak kn, awk mmg angp saya sampah dimata awak, kenapa ? sy ni hina sgt ke dimata awk smpe awk wat cmni kt sy, sy sygg awk sgt2 smpe sy sngup tlong awk mcm2, tp?? ni balasanyer awak kt sy . . sy frust sgt, sampai haty awkkk. . . . . . . . . . . . .............. :'(

Monday, November 21, 2011

i love you all!!




semua ni budak kelas saya, love you all very much, saya amirahbtramlan tingkatan 5rc mesti rindu kpd awak2 sekalian. yg penting teacher saya yg syg2222 sgt, dri fom4 lgi dye jdi cikgu kelas kami yg paling soprting~!!! teacher najwa ;) i love you

budak2 kelas-adib,aizat,iwan kecik,jalul,acong,nyopek,amera,pika j,pika a, dila,nana,ilan,don,big wan,naim(mata), zul rejab,zul e,don,shidee,shida,bella,najla ,syazwi,azar, amin,leha,ain,malina,yusra,madeha n me . (30 org pelajar)











kucingku aki ;)

kucing ku aki!!! sungguh comel,haha ;) tp sian aki da mati la . enjoyy


DENGAR TAU ;)

Friday, November 18, 2011

hye semua!

salam~~~
even korang bkk blog saya mesti ckp blog sy sedih,jiwang.~~ perghh
ahahaha,well,aty saya x tentu arah sbnrnyer, hemm,mksud? meanz kejap bhagia,kejap sedih mcm org gila, hahaah(gelak besar)
but, my life has go on(sorry english saya x brapa bgus), so, kalau gila meroyan satu hari satu mlm pon xkisah,sbb dis is my life, xkaco org lain pon, sbb time enjoy with my friend, mood saya hepy sgt,yela sbb ade org nk release tension bsama kna2, kawan>/?? yer, kawan tmpt kita hepy,but kwan jgk yg t
mpt kite ngadu msalah kn..

conclusion is,kita kene enjoy our life(solat jgn lupe,) . if sedih, think Allah sbb Allah lg syg kita ;). take note .


Thursday, September 15, 2011

jogging!

masa ni la mira kena kuruskan badan,lps ni xde dah,hahaa,eh,bunyi macam gemuk sgt mira nih..x der la, saje je nk g jog .skali sekala kita kena la jgo kn,kesihatan kena jaga,sedih,sedih jgk, :') tp,mira kena la jge ksihtn kn,sblom ni,mira sedih sampe demam teruk, :( tp,skrg x.
skang law sedih mira g jog,lgi bgoz, :')
then law x tahan sgt,mira g shoping sowang,heeee
ceritacinta aku gantung? :( mcmne ni,masing2 x contact,mira dgn bz trial spm,sidia bz ngn belaja at kolejnyer..kata2 smgt dri sidia pon xder,nk blz mcj mira pon x :(
humm,rsenyer bz kot,tp____________ xkn smpe mcm tuh,dah nk dkt 3 minggu asenyer,mira still tunggu dia mcj,tiap2 ary mira belek2 hp mira tgok law ade dia mcj mira. ,dia x ingt mira ke,hum,law ade jodoh x kemana,tpi,kita kena jge hubungn tuk kekal selamanya :'(
mira sabar sbb mira x nk lepaskn dia, mungkin perlu mira lepaskn dia :( kenapa?
mira syg sgt ,tuh smpe jatuh sakit,xmkn,result teruk(bukn trial) . .
. .sekian, doakan mira kekal bsama sidia wat selama2 nya <3 :'(




ni semua gambar gi jogging:')

Saturday, September 10, 2011

sedih.sedih.sedih

kenapa dia wat kt aku mcm gini, :'( sumpa sedey,dia x sedey ke tgok aku ni risau psl dia,aku ni apa,tunggul kayu ker :'(
apa yg da jdi skang ni,dia curang ke? aku sedar sapa aku,x seperfect yg dia nak kn,huhuh,knapa ? aku syg dia la,syg gila2222 :( mana diaaa? tlong la,please,aku mcj,aku im,x reply lgsung,aku kol off hp,knapa ni? tlong jgn jdi pelik sgt :(
aku nagis pon,dia x tau,adoii,please la jgn wat aku mcm ni,ape salah aku,knapa nk ego sgt,susa la mcm ni,kata da janji x curang,huhuh,knapa senyap je! please!!!!!!

Friday, September 9, 2011

hijau =cintai alam sekitar

weh,mira suke sgt snap2 pic,heheeh, sbb tuh blog mira ni dpenuhi dgn gmba jer ..huhu,pantng pegang camera /hp/canon/nikon  mmg snap22222 <3
 hehe,xpe la,korang tgok je pangai mira ni ye,ehehe
warna hijau cintai alam sekitar :p
ok,gamba lain coming soon yea,hehehe , bye2,take care


Saturday, September 3, 2011

sangup tipu aku?

wah2, sampe aty kan2, aku x tau la ko tipu ke,jujur ngn aku ke,aku dah ase was2 dah ni,xtau na pecaya kaw lgi ke x, :( sampe hati kan2 kaw ckp kaw kekosongan,kaw boring,kaw ckp mcm kaw x de awek je, :'( so,aku nih sapa?????? harap la faham . aku ni tunggul kayu ke,aku ni awek kaw ke x? nape kaw ckp mcm tuh, kaw tau x,org angap kaw xder awek,! sampe aty kn, aku tiap2 ary mcj,ade kaw blz, bile x blz,mcm2 alasan kaw bgi,sapa aku dihati kaw? awek kaw?nape layan ak mcm ni, tau x betapa sedih nyer aku kaw ckp mcm tuh,seolah2 aku ni x wujud dlm diri kaw je, aku mngis pon,dah x guna sbb kaw buknyer nak brubah,dri dulu lgi,bile ak nk tingglkn kaw,kaw xnk,kaw ckp kaw xkn wat mcm tu lgi,tapi?????????????? kaw buwat jgk, :'( kaw tau x ape rasenyer hati aku ni,ak syg kaw sgt2,tp,dah kaw x hargai aku, apa keputusan aku nak bwat? help me koz my feelling so hurt :'( tlong jgn siksa aku mcm ni :(

Sunday, August 28, 2011

selamat ary raya . seronok ye nak raya ;D

assalammualaikum...

raya je yg ade dalam pala otk ni,xder menda lain dah,hehehe, mira ucapkan slamat ary raya kepda semua org dan kawan2.x lupa juge kpde yg keluarga mira,jiran mira sedara n whateve la. yg penting skali kt syg aku *mr A ;) slmt ary raya tau2222 ,
mira da wish slamt ary raya ni,ape lgi ,bgi le duit rayanyerr ;)
mira nk mxk maap law ade wat salah n ade tekasar bhasa ngn sesape je k, sory22 ;)
setiap manusia pasti melakukn kesilpan..
anda dah sedia nk raya? jgn lupa kuih raya tuh post2 la kt mira ekk,mira suke mkn kuih raya ;)
nyum222.. sedapp. ops,rendang,lemang,ketupat lagi sedap ;hehehehe

Thursday, August 25, 2011

keluarga rc ;D



semaalam bukk pose ngn satu kelaz rc. teacher najwa and teacher aida skali la ade kn,hemm,seronok2222, lgipon smlm 24.8.11 time besday leha kn ,sambot terus le besday leha nyer:) hehehe, makan sampe kenyang gituu.. pegi pukul 7.00, balik pukul 10.00
mmg kami la paling riuh kt situ,hhaha, bising gila mcm kat zoo asenyer,haha btw,
hepy22!

kami dak pompuan law da ade camera, snap la byk dri
makan,hahaha,tpikenyang gila la

kn;;huhu

Sunday, August 21, 2011

piano pulak ;)


haha,piano dirumah aku skng nih, hhHAA
lebih. seronok aku maen pianoo kn, tekan2 keyboard tuh(wlaopon xtau lgi) HEHE
btw, mmg enjoy le,release tension seketika kan2
kekadng berebut ngn adk aku nk main piano ni,sapa dpt dulu , dia la main dulu kn, haha sian adk aku kena tunggu turn dia,dah tu,turn aku x abis2 hahaah
papa pon,nak blaja maen piano plk la, (blaja gitar pon jarang,) :D

Saturday, August 20, 2011

say sorry to you ;'(


hem,smlm aku dah wat slah,dn seseorg dah marah aku. aku tau aku over sikit sbb dah syg kn mcm2 akn ak buwat law aku dah syg kt seseorg tuh :) hemm,tpi, mungkin bagi dia rasa tetekan n stress,aku nk dia bhagia.bukn tuk aku,tuk dia, ak ni,over sgt.tgok, sampe dia da marah kt aku.tp dia kata bukn slah aku,dia kata x marah aku, tpp,aku tau, dia mesti marah gila sbb aku bwt perangai macam2, hemm, mintak maaf la k, maaf bnyk2 sbb wat kamu sedih n stress .saya jeles je ngn kamu sbb rmai sgt pompuan kamu layan :(
sya nk awk faham saya yg saya x suka awk mesra sgt ngn pmpuan tuh! :(pompuan tuh pon dah manja2 ngn awak,sapa la x jeles kan, dah la kita lama x contct, contct pon dlm fb je, saya mcj,awak x blz :( saya tau awk bz, tp, tlong la bgi smgt kt saya yg nk spm ni.jgn la wat saya sedihh
hem, lps ni aku x wat lgi ok,.. sorry syg :'(

Tuesday, August 16, 2011

saya amirah bt ramaln

~cerita lama x yah la nk ungkit2 da,yg lepas,bia la lepas,kita tgok depan je sebb yg blakag tuh dah x leh nk betulkn balik da kan! so,kenangan lama2 tuh,bia la jdi memori kita kn,ahaha~
salam;
hemm,nothing to say koz skrg ni aku kena rajin study utk mase dpn aku, trial spm ondeway dah tuh, so,kena la kurangkn bmain kn,hahaa, dan ak nk ckp sal aty aku nih, asik skit je,sbb ade je org wat aku marah2,wat aku jeles(mrA) . tp
i,pyh jgk nk focus stdy nih,sbb .................... :'(


main gitar lgi best kn2,haha :D (mcm aku terer sgt ke nk main gitar pon,haha)
alah,try2, nti lama2 pandai la, ngade larr,
ak main gitar nyanyi lgu nih,~> abcdefghijklmnopqrstuvwxyz . :D



humm, lupakan apa2 yg blaku tuh, bole butnyer kn mira kan, :D (gila ckp sendiri) hahaha, xpe2, asalkn x gila betul2 la,, yer!aku kaki tidur, so what ..
aku ade rakam aku nyanyi,nk dengar ek, hum,nti la aku msukkan ,malaz la skrg ni nk msukkan,hehehe, kalo aku da rajin,aku msukkn, betul2,x tipu punyaa :) caya la ckp aku k,hehehe, peace :)

Saturday, August 6, 2011

Saturday, July 16, 2011

ketenangan hati


“Barangsiapa yang berserah diri (tawakal) kepada Allah, nescaya Dia akan memenuhi keperluannya.” (Surah At-Thalaq : 3)

Erti sebuah kebahagiaan kalau ditanya kepada semua orang pasti jawapan yang diterima berbeza-beza kerana pada aku sebuah kebahagian itu boleh ditafsirkan dengan pelbagai cara tetapi semuanya aku pasti mempunyai maksud yang sama iaitu “kebahagiaan ialah satu tahap dimana kita dapat mencapai apa yang kita idamkan di dalam hidup”.

Firman Allah di dalam surah Ar-Ra’d, ayat 29, “Orang-orang ya

ng beriman dan beramal soleh, beroleh kebahagiaan yang amat mengembirakan dan tempat kembali yang sebaik-baiknya.”

Itulah kebahagiaan yang sebenar.

Wallahu’alam.


Friday, July 15, 2011

jangan curang ok



lalallalaa,khas tuk seseorg nihh,hummm,aku pecaya dia,sbb tuh aku x kisah kalau dia x nk blz mcj aku,mybe dia bz ... so,aku xnk kaco dia,bia dia blaja rajin2 dulu,ok2, papa pon,aku kena bsabar je,sb ak syg dia lahhh,hope dia paham n x curang dgn aku,hak2.. aku hrpkn kami kekal lama,sbb da stahun lebih asenyer ,huhuh,syg tuk mlepasknyerr,(ish,mmg xnk lepaskn pon,hahahahaah)
<3 sangup aku mnuggu mu ,hah, jiwang gila,hahha ,mgedix nmenyer,hehehee, (rindu sbnarnyer)

heeeee, please dont be in love with someone else <3



Wednesday, July 13, 2011

selamat tinggal ciki


today, aku dkabarkan berita sedih.. kucing aku,ciki mati hari nih, da la aku ase bsalah sgt222,sbb aku x jage dia btol2,huhuhu, ciki mati sbb kene langar kereta pgi tdi,aku bru tau pkol 4 tdi ,bpk aku yg bgtau. :( so sad, aku mngis dari tdi smpai skrang :( sbb aku xsmpat nk tgk ciki wat kali trakhir, :'(

ni pic mase ciki kecik, :'( rindunyer main2 dgn ciki :(
ciki ........................................... :'( Allah maha mgetahui

ciki <3 i love u


Tuesday, July 12, 2011

kawan oh kaWAN


hummm,aku nak citer lahh,pasal kawan2 kita zaman skarang nih,ade kawan karib,kwn siber,kwn jahat, n mcm2 gelaran lgi la kn, tapi yg x sangup dengar ialah kawan makAN KAWAN!! kn! panaz je ase nyer,ish333, knape kawan sgup wat mcm tuh, sebb duit?seronok?hobi? mengong twol laa,benda ni x penah tjadi kt dri aku,tpi,kawan aku yg kena,kecian tgok dia,x sngup nak tgok,aku tlong nasiht jer la,tuh jalan terbaik,huhuhu, (budak2 *hot la kata kan,kene la jadi *hot, ewww,benci gila statment *hot tuh),adoii,risau towl aku yg kena, aku ada kawan yg suke wat aku marah jgk,tp tuh tolak tepi sbb aku pikir law x der kawan mcm tuh,x wujud la musuh kn?? hahaah,aku da penin pulakk.. humm,insaf2 lah wat org mcm tuh,x sedar ke diri tuh x perfect, humm,curi duit kawan la,apa la,tuh dikira nama kawan ker? x knnn..so ,pandai2 la pkir,dah besar kn,ish3, ( pgalaman dari kawan aku,true story ok,no copy2 )

hargai lah kawan2 kita,

Monday, July 11, 2011

lepas tension



okk,ari nih saya besama sofia ,didepan rumah saya, melepaskn tension dgn tiup belon byk2,then conteng kt belon tuh msalah kiteowg,then lepaskn ke atas! <3 sgt2222 brasa lega... seronok sgt... wlaupon x terbang atas kn,tp angin kuat terbang jugk akhirnyerr,weee,sgala pkara yg sakit aty,sumer dah ase buang jaoh2, huhuhuu enjoyy wahh,rase da hepy balikk,hum2,, ( i love u A)

ni kawan saya ; sopia,
sbnrnyer nak tulis mcm2 ,tp tkot x jadi terbang jaoh2,nti ade org baca pulak,hak3
belon ada 14, 1 da terbang awal2, satu lagi da bocor ;)

Sunday, July 10, 2011

biar aku tenang



lama x mcj, so sad... huhuhuhu, mcm2 tjadi,apa semua ni,dugaan dan cabarn aku x larat la mcm ni,tlong la bgi pulih semula supaya dpt aku tenang,.... adoii,slalu jdi benda buruk kt aku,mcm na aku nk teruskan hidup.. spm nak dekat da, bile aku nk brubah.. harap sgt focus spm,tapiiiiii....... sesuati tjadi thts why aku x focus spm.. ;( aku pon harap capital A sokong aku sbb aku perlukan sokongan skarang nih...

need you know....

kawan2 dah bgi harapan tuk aku,terima kasih sgt4, bernilai sgt kata2 korang, then,tlong jgk doakn aku tuk dpat jawab spm yg x lama lgi akn muncul,perasaan takot tuh ofkoz la ade, ;"(
humm,aku juga kene study btoi2 nih, byk main daa <3


Saturday, April 9, 2011

berubah watak


apa yg tjadi kepada dri ku dahulu,itu semua duluuuuuuu, sekarang aku dah berubah ke yg lebih baik lagi.. byk yg ak pelajari n byk pengajaran yg aku dapat,mmg sgt pedih dan sakit,just aku byk besabar..

apa yg berlaku,mmbuatkn ak da byk berubah.. kan2.. :) ak da brubah jadi lebih baik lah!! :) hehe..suke22222 :)

woww,sbnrnyer nk bgitau lama da x bukk blog nih, almaklum la bz.. haha
ok.. moral of this story ialah sama2 la kita bdoa untuk berubah lah.. :) harap menjadi lebih terbaek daripda sbelum nih..jgn hanya hangat2 tahi ayam sudaa :) mxk2 semuanya ok..